Wpis z mikrobloga

Przewijał się tu temat, że jak jesteś przegryw to załóż mundur. Nie napiszę jaki noszę, ale psycha jest gorsza niż była gdy nie pracowałem. Teraz każdy kto ma 2 ręce i 2 nogi się dostaje. Także nie słuchajcie tego p---------a bo jest gorzej niż było.
#przegryw
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drago380: w swoim życiu spotkałem mundurowych którzy nadrabiają kulturą i zachowaniem za tych slużbistów którzy byli gnębieni. Pies psu nierówny. Zupełnie jak z ludźmi
¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Drago380 mój były był policjantem. Poznałam go jak już nim był. Poszedł do policji, bo też trochę przegryw, a w domu patologia (mama bije, ojciec pije - dosłownie). Mówił że po liceum pracował chwilę w piekarni, na budowie, to już wolał w policji,ale nie był z tego mega szczęśliwy. Nawet nie chciał rozmawiać o tej robocie w czasie wolnym
  • Odpowiedz
  • 0
@amozetoostatniraz: Ja nie jestem w policji. Służba jest stresująca i nie gada się o tym jak o normalnej pracy bo się też jest zobowiązanym do pewnych rzeczy a niestety ta robota ma wpływ na życie prywatne. Ja odkąd w tym siedzę, jestem bardziej rozdrażniony mam też o wiele mniej czasu niż przedtem.
  • Odpowiedz
@Drago380 nie wiem jaka służba, ale akurat co do policjantów to znam takich którzy bardzo chętnie opowiadali mi o wszystkim XD. Kurde łatwiej niż policja to nie wiem co to może być xd służba więzienna albo ci od pociągów xd
  • Odpowiedz