Aktywne Wpisy
Hogataa26 +47
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
DrTRAPH0USE +43
Jakby ktoś nie widział to tu macie streszczenie ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu
#paryz2024 #przypadkowymurzyn
#paryz2024 #przypadkowymurzyn
#programowanie
Co WY wolicie?
@Gumaa: Moja kariera zaczęła się od PHP i byłem dość dobry, więc PHP zawsze jest w mój serduszku, ale teraz to wariactwo.
@typ_z_internetu_pro: Ale wiesz, że mamy 2023 rok?
@typ_z_internetu_pro: W sumie kilka lat temu z 12-15 lat temu naprawdę byłem zafascynowany jQuery nawet kupiłem książkę XD
Wiele miałem zabawy z jQuery ale teraz wole React <333
A to mój pierwszy "prawdziwy" projekt w React https://suchary.js.org/
React jest mega prosty i przyjemny!
@aptitude: kiedyś pół internetu stało na jQuery, ile makaronu zostało wyprodukowane to ja nawet nie. Ostatnio taka Vectra na przykład miała problem z tym że nie zareagowali na wymogi RODO w przypadku zgód marketingowych. Nie chcę tu strzelać z ucha,
Ja tylko piszę framework który też korzysta z cookies xD
Czekam aż strony będzie można tworzyć w czystym WASI bez jakiś prehistorycznych technologii.