Wpis z mikrobloga

Patrząc na te zdjęcia, absolutnie nie wierzę w to, że Lewandowscy są jeszcze razem, lub że ona go po prostu nie wali w rogi. Nie ma takiej opcji.

Niech każdy sobie odpowie na pytanie czy wyobraża sobie, żeby jego kobieta jeździła po świecie na kilka dni z jakimś latynosem w różne miejsca i wstawiała publicznie tego typu zdjęcia? No Way

#lewandowski #lewandowska #p0lka #mecz #cuckold #blackpill #logikarozowychpaskow #seks #zwiazki
  • 15
  • Odpowiedz
@Kopyto96 zgadzam się w 100% kiedyś jak w klubach leciały seane Paule i temu podobne kawałki to baby ocierały się dupa o sterczące knagi chłopów bo to był taniec gdzie się podrywało babki. I teraz załóżmy że taki taniec funkcjonuje w klubach nauki tańca. Przecież to tylko taniec? Równie dobrze mogła by ćwiczyć z nimi striptiz czy lap dance... Przecież to też tylko taniec
  • Odpowiedz
@Kopyto96: ja nadal mam nadzieję że Robert zejdzie się z pewną panią z Raszyna która poświęci kilka lat swojej kariery na rzecz stworzenia genetycznych potworów które zdominują sport na następne kilka lat
  • Odpowiedz
  • 3
@Kopyto96 Krąży zdjęcie na jachcie gdzie Lewandowska pozuje z bransoletką przy kostce, na nodze.
Co to nieformalnie oznacza, sprawdź sobie sam.

• Odpowiedz
@TwujKoshmar: @papieska_ONUCA Ja wiem że jesteście w ciężkim szoku, ale jeżeli zaczniecie uprawiać seks i wejdziecie w pewne grupy, to sie wszystkiego dowiecie.

A ty @TwujKoshmar, baranie, nie myśl sobie że każda bransoletka na nodze będzie to oznaczała, to jest znak dla wtajemniczonych, i oczywiście, ona nie musie kompletnie nic oznaczać, tylko zapytaj się jej w takim razie skąd ta poza i dlaczego akurat ta. Swoją drogą
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 nawet byś nie poczuł. Co za różnica czy masz na koncie 100mln czy 50mln jak i tak leżą w banku i nie korzystasz, a jednocześnie jest to dużo więcej niż potrzebujesz do końca życia.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 żadna, bo w pewnym momencie to tylko cyferki. Tak długo jak Cie stać na Twój poziom życia i masz komfort finansowy to czy zarabia na Ciebie 1 czy 2 hotele nie ma znaczenia. No chyba że masz fetysz patrzenia na stan konta, to wtedy inna rzecz.
  • Odpowiedz