Aktywne Wpisy
klewerewel +1
#rozowepaski #polska #warszawa #zwiazki #pieklokobiet
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
ProblemM8 +199
Ludziom mocno bambinizm wszedł. Mamy psa; partnerka pięści się nad nim jak dzieckiem. Ostatnio paznokcia sobie trochę rozwalił bo biegal jak wariat po ogrodzie. Ja mówię że trzeba zaczekać to mu odrośnie, przecież nie kuleje, ani nie wygląda źle. Ona że trzeba do weterynarza. #!$%@? pójdzie się kilkaset złotych znowu #!$%@?ć na 10 minutowa wizytę na której weterynarz powie to samo co ja (przerabiałem to już kilka razy)
A do tego nazywanie
A do tego nazywanie
Kierowca przyjechał. Wsiadłem i mówię - mam tylko 20 funtów i proszę mnie zawieźć jak najdalej Pan może w kierunku mojego miasta
tl;dr
Tak sobie jedziemy, staram się coś podpytać, ale, że zapomniałem rozmówek polsko-angielskich, więc #!$%@? mogłem. Wjeżdzamy do mojego miasta i kierowca pyta się o adres, więc podałem mu grzecznie i jedziemy dalej. Widzę, że kierowca zdecydował się odwieźć mnie pod sam dom. Wjeżdżamy na ulicę gdzie mieszkam i mówię do kierowcy: Proszę się zatrzymać obok tego białego RollsRoyca
Kierowca zdumiony, pyta czyj to samochód. Odpowiadam grzecznie, że to mojego znajomego. Wręczyłem 20 funtów za podróż, wysiadłem i poszedłem w kierunku drzwi. Kierowca do samego końca odprowadzał mnie wzrokiem, czy aby na pewno tam mieszkam.
#coolstory #polacyzagranico