Wpis z mikrobloga

Macie do polecenia jakiegoś lekarza psychiatrę we #wroclaw ? Chciałbym byłaby to moja pierwsza wizyta u takiego specjalisty, #psychiatria
No i w ogóle jak wygląda taka wizyta u takiego lekarza? Czy od razu coś przepisuje, jakieś leki poprawiające nastrój? Pytania może.i dziwne, ale jestem kompletnym debiutantem w tym. Do plrozlicznych moich problemów doszedł ostatnio nawyk alkoholowy
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zdzislawspanialy ja znalazłam mojego przez apkę znany lekarz - zwykle wpisuje problem w wyszukiwarkę i zaznaczam blisko mnie, a później czytam opinie. Mój na pewno był z Dolnoslaskiego centrum psychoterapii. Jestem już kilka lat po leczeniu depresji i nie pamiętam dokładnie jak to wygląda, ale chyba na pierwszej wizycie może już coś przepisać i dać ci plan leczenia. Ja miałam fluoksetynę. Tego typu leki chyba nie poprawiają chemicznie nastroju, tylko po
  • Odpowiedz
@zdzislawspanialy nie zdziw się jak odeślę cię do psychologa. tabletki magicznie poprawiające nastrój nie istnieją. tym bardziej że wspominasz o alkoholu, a alko z tą grupą leków nie można łączyć miras
  • Odpowiedz