Aktywne Wpisy

karitto +561
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
źródło: Stanford
Pobierz
Tyrande +36
Uwaga. Zostałam po raz drugi mamą. Mam drugiego kota.
Jeszcze nie wiem jak go nazwę, jest parę propozycji.
Grzmichuj odpada.
Zastanawiamy się z niebieskim nad Heisenberg, ale trochę długie. Może macie coś lepszego? Devon rex.
#pokazkota #kot #smiesznykotek
Jeszcze nie wiem jak go nazwę, jest parę propozycji.
Grzmichuj odpada.
Zastanawiamy się z niebieskim nad Heisenberg, ale trochę długie. Może macie coś lepszego? Devon rex.
#pokazkota #kot #smiesznykotek
źródło: IMG_5074
Pobierz

źródło: Russia-vs-Nato-in-numbers-4851565
Pobierz@Ama-gi: wszystko kosztuje, rosja robi amunicję na zachodnich maszynach
Po co NATO pociski do prymitywnej arty? Dlatego nie ma produkcji, bo nikt się nie nastawiał na tak prymitywną wojnę.
To tak jakbyś bełkotał o tym, że kacapy są potężne, bo produkują krytycznie ważne dla siebie i prowadzonej wojny milion pistoletów skałkowych rocznie, gdy NATO wyprodukuje takich pistoletów tylko 100
Bo jak na razie dane na przykład dotyczące Excalibura temu przeczą, do tego doszło że według niektórych jak Krasnopol jest lepszy.
Bo ma naprowadzanie laserowe na cel i tak długo jak cel jest oświetlony z drona