#raportzpanstwasrodka Musze jeszcze zrobic UPDATE co do osoby Przyglupasa z Dablina czyli ostatnio mojej ulubionej postaci z Pato Kambo Uniwersum. Wiadomo ze oprocz Zlotego Pociagu, Bursztynowej Komnaty, kopytka osiolka na ktorym jechala Maria Magdalena przez Morze Czerwone i Gwiazdy Smierci z osobistym autografem Lorda Vadera to Przyglupas mial zalatwic kilka rzeczy Filipowi I tak : - prace w Dublinie - Przyglupas wyslal link do irlandzkiego posredniaka - pokoj na poczatek u znajomych polakow a potem moze jakies tanie mieszkanie - Przyglupas wyslal link do agencji nieruchomosci - i na sam koniec obiecal Filipowi ze wezmie go do salonu masazu z Happy Endem i w tym salonie masazu zrobia Filipowi smiglo z siusiaka - nie chce wiedziec co ten Przyglupas chcial temu Filipowi zrobic I idac dalej Muminy odpalily wczoraj lajta i byly pytania o wyjazd Filipa do pracy do Irlandii. I stary mumin odpowiedzial ze temat nieaktualny bo Przyglupas w zaden sposob nie kontaktowal sie z nimi. Podobne pytania o ta sytuacje z wyjazdem Filipa do IE padaly tez u Predatora i Maniusia I tez zaden z nich sie nie odniosl do tego. I gdzies okolo polnocy Przyglupas pojawil sie na lajcie u Predatora i zaczal wyzywac czyjes matki ( nie wiem czy wykopkow czy innych widzow co pytali na czat co z tym Jakubasem aka Przyglupasem jest nie Haloo ze najpierw cos obiecuje a potem sie nawet nie odzywa. I z wesolka, zgrywusa, smieszka czy dowcipasa ( jak go Predator przedstawial ) wyszedl zwykly pajac i blazen cyrkowy ktory oklapal sie dziobem co to on nie moze zalatwic a na koncu nic nie zalatwil tylko zwyzywal komus matki . I moze dobrze dla Filipa ze nie pojechal do tego melepety bo mam obawy ze moglby mu ktos nieladne kuku zrobic a szkoda chlopaka bo i tak juz ma przeyebane w zyciu.
@Nightshift_: Widocznie te Przyglupasy, Khmery vel Janiny, hausmany to takie same ćwoki i ameby umysłowe jak ci z Kambodży, siedzą dzień w dzień po kilka godzin na ich zebrolajtacn i produkują się, wpłacają hajsy... widocznie siedzą gdzieś wpi zdu na emigracji bez bliskich, i jedyna rodziną nagle się okazuje taki ćwierć inteligenty Maniuś albo inny Mumin....( ͡°͜ʖ͡°)
@Nightshift_: Na tym niedzielnym livie co jest usunięty u raportu z akcji, Przygłupas nawet odniósł się w donejcie i wspomniał właśnie o matkach i złym wychowaniu. Nie spodobały mu się komentarze pod tym shotem jak był Filip u prezesa i właśnie zadzwonił Przygłupas - na kanale "boskiej palmy" (chyba kanał Janiny) https://www.youtube.com/watch?v=C-FbUbg3Y1w&t
@Nightshift_: Nawet chyba wysłał wczoraj donejta u Łysego obrażającego wykopków(coś mi takiego świta), na samym końcu lajwa u Łysego była dyskusja(a raczej heheszki) o Jakubasie i był on nadal na czacie ale się nie odniósł do niej. No i Łysy chyba odpowiedział tobie, że się odniesie do sprawy Jakubasa(czy i jak to inna sprawa). Widziałam po czacie że więcej osób toczy beczkę z tego cwela
@WarwaraBasia: bylem tam chwile i to w zupelnie innym celu niz Przyglupas ale widzialem ze jest na chatcie wiec zapytalem Machaja o ta sytacje a ten mi cos powiedzial ze sie zorientuje i na dniach zajmie stanowisko. I pod koniec wpadlem jak komus matki wyzywal. Ale rzeczywiscie sie zagotowal jak ludzie pytali o prace i mieszkanie dla Filipa
@D00D00: nie sadze . To pozer i atencjusz ktory probuje wejsc w laski pato polonusow z Kambo bo mysli otwierac kanal i w przyszlosci jechac do Kambodzy
@Nightshift_: dokładnie xD tą gadką z filipem przez telefon tylko potwierdził, że to po prostu niedowartościowany, zakompleksiony przychlast, który to chciał wyjść na takiego ''wpływowego'' że ooo ja ci załatwie to i to robote chate hohoho jaki jestem szef XDDD
Musze jeszcze zrobic UPDATE co do osoby Przyglupasa z Dablina czyli ostatnio mojej ulubionej postaci z Pato Kambo Uniwersum.
Wiadomo ze oprocz Zlotego Pociagu, Bursztynowej Komnaty, kopytka osiolka na ktorym jechala Maria Magdalena przez Morze Czerwone i Gwiazdy Smierci z osobistym autografem Lorda Vadera to Przyglupas mial zalatwic kilka rzeczy Filipowi
I tak :
- prace w Dublinie - Przyglupas wyslal link do irlandzkiego posredniaka
- pokoj na poczatek u znajomych polakow a potem moze jakies tanie mieszkanie - Przyglupas wyslal link do agencji nieruchomosci
- i na sam koniec obiecal Filipowi ze wezmie go do salonu masazu z Happy Endem i w tym salonie masazu zrobia Filipowi smiglo z siusiaka - nie chce wiedziec co ten Przyglupas chcial temu Filipowi zrobic
I idac dalej Muminy odpalily wczoraj lajta i byly pytania o wyjazd Filipa do pracy do Irlandii. I stary mumin odpowiedzial ze temat nieaktualny bo Przyglupas w zaden sposob nie kontaktowal sie z nimi. Podobne pytania o ta sytuacje z wyjazdem Filipa do IE padaly tez u Predatora i Maniusia I tez zaden z nich sie nie odniosl do tego.
I gdzies okolo polnocy Przyglupas pojawil sie na lajcie u Predatora i zaczal wyzywac czyjes matki ( nie wiem czy wykopkow czy innych widzow co pytali na czat co z tym Jakubasem aka Przyglupasem jest nie Haloo ze najpierw cos obiecuje a potem sie nawet nie odzywa.
I z wesolka, zgrywusa, smieszka czy dowcipasa ( jak go Predator przedstawial ) wyszedl zwykly pajac i blazen cyrkowy ktory oklapal sie dziobem co to on nie moze zalatwic a na koncu nic nie zalatwil tylko zwyzywal komus matki .
I moze dobrze dla Filipa ze nie pojechal do tego melepety bo mam obawy ze moglby mu ktos nieladne kuku zrobic a szkoda chlopaka bo i tak juz ma przeyebane w zyciu.