Aktywne Wpisy

adamsowaanon +1
Śmieszy mnie to gadanie że USA upadnie lub Chiny ich wyprzedzą.
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do
źródło: 1000013685
Pobierz
foooo +37

Jaros, karierowicz i oportunista z KO nie uzyskał większości w sejmiku dolnośląskim i PSL dogadało się z PiSem w sprawie realizacji strategicznych projektów. Szefem Sejmiku został rozłamowiec z TD (PSL) Paweł Gancarz.
"Klub PiS poparł kandydaturę Pawła Gancarza na marszałka województwa dolnośląskiego ze świadomością, że jest to alternatywa dla kandydatów PO - partii, która w skali centralnej zwija wszystkie kluczowe projekty jak CPK czy elektrownia atomowa" - mówił Dworczyk.
W innych województwach są podobne akcje, wrzy i huczy, że się tak wyrażę.
https://www.wnp.pl/parlamentarny/wydarzenia/dolnoslaskie-pawel-gancarz-psl-marszalkiem-wojewodztwa-aktualizacja,837244.html
#spoleczenstwo #neuropa #4konserwy #ko #koalicjadeweloperska #bekazlewactwa #wroclaw #dolnyslask #pis #bekazpo
- Gancarza poparli też radni KO, przeciw była tylko lewica
- PiS nie wchodzi do koalicji i nie uzyska żadnych benefitów za to głosowanie. Cnote stracili, rubelka nie dostaną
- dworczyk jak zwykle kłamie w sprawie CPK i atomu, przychodzi mu to naturalnie jak oddychanie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
Polecam jednak zapoznać się z opracowaniem a nie pisać
Ja pisałem o głosowaniu na Gancarza a nie na Jarosa.
Możesz być pewien, Gancarz będzie kiepował pisiorów równie skutecznie jak Jaros ( ͡° ͜ʖ ͡°)