Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
A ten ciągle tylko gada o tej Ukrainie!
#ukraina #wojna
#bartosiak
Czaicie,kiedyś do bartosiaka mówili per mecenas
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kolejny incydent kalowy
Świetne podsumowanie.
Tylko to czy usa będzie się angażowało zleży od wielu rzeczy, oraz angażowanie się nie powinno polegać na robieniu z nas tego, co robią Niemcy z Polską czyli spoko rozwijajcie się ale nie tak, abyśmy my na tym stracili. A jak już się trochę rozwinięcie i na dalszym rozwijaniu się nie zarobimy to sorki, musimy was ograniczać.
@Konigstiger44: ciekawe bo w tegorocznej rozmowie u stanoskiego z Dymer nazywał niektórych europejskich członków NATO "frajerami" (mimo ich znaczącego zaangażowania w wojnę ros-ukr) oraz mówił, że Amerykanie mają tutaj (na wschodniej flance NATO) ginąć w wielkich ilościach, dlaczego? Bo tak, bo to w naszym interesie. No wspaniałe przekonywanie tych Amerykanów. Dodajmy do tego częste
Lol, serio!?
W Twoim mysleniu, rozwoj technologii i mozliwosc szybkiego zdobycia broni jadrowej wlasnym wysilkiem i bez zgody US, ogranicza pole dzialania Koreanczykom z Poludnia, tak?
O jakim odwroceniu sojuszy przez Seoul mowisz?
zgadzam sie z tym co napisales i moj komentarz byl do tego co Tobie odpisal NicolasLatifi, niestety skopiowalem rowniez Twojego nicka kopiujac jego wypowiedz.
A spytalem sie bo nie rozumiem dlaczego dazenie Korei Poludniowej do posiadania broni jadrowej, nawet zbudowanie wlasnej broni jadrowej, ma im ograniczac pole dzialania w przyszlosci.