Aktywne Wpisy

dawid131 +228
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +128
Powiedzmy sobie o relacji ludzi niebrzydkich, takich przeciętnych. Prawda jest taka, że baby wymagają atencji i emocji. Możesz na #tinder nie dać rady się umówić na kawę, ale podbijając przy piwie na pewniaka już wzbudzisz ich zainteresowanie. Jeśli masz social skille i je zagadasz, już uznają, że musisz być fajny. Typowy zapalnik emocjonalny w stylu "zaskocz mnie".
Baby po prostu chcą poznawać ciekawych ludzi, ale są jak tykające b---y. Możesz się z taką spotykać i jesteś na najlepszej drodze, żeby coś z tego było i ona w jeden dzień z ultra zafascynowanej zaczyna cię ghostować i nie wiadomo czemu xD Po prostu zmieniła jej się percepcja, coś z dnia na dzień jej się znudziło, może doznała innego bodźca. Wystarczy, że przyjechał syn sąsiada w odwiedziny na 1 dzień, co go nigdy już nie zobaczy i na jego widok zrobiło jej się mokro. Ty jako zabawka idziesz w kąt i tyle, bo najwidoczniej już nie dostarczysz doznań.
Ogólnie kobiety są jak małe dzieci po prostu. Trzeba zrobić na nich wrażenie, a potem je ujarzmić, żeby nie miały masy zachcianeiek i uporządkowały swoje życie. Relacje męsko-męskie są po prostu zdecydowanie bardziej stabilne, uporządkowane, normalne i szczere. Kobiety są z natury strasznie toksyczne, wymagające i nie dające w sumie nic od siebie xD
Instynkt macierzyński i potrzeba założenia rodziny to coś, co "współczesny świat" chce wyrwać z korzeniami z kobiet, a to jedyne ludzkie cechy, które one posiadają. Jeśli żyjesz na kocią łapę z babą, to prędzej czy później licz się z tym, że jej natura wróci nawet po 10 latach i papa.
Tak szczerze to wcale się nie dziwię, że istnieją mizogini, bo przyjaźń z kumplem przetrwa wszystko, a relacja z kobietą, to wystarczy, że wiatr zawieje mocniej. Totalnie zbędne istoty patrząc przez inny pryzmat niż rodzenie.
#zwiazki #s--s #pieklomezczyzn #stulejacontent
@Kopyto96: baba z wozu, koniom lżej
@Kopyto96: myśl co chcesz. Jak cię to małe dziecko kiedyś wyprowadzi w las i poharata emocjonalnie albo materialnie to zaczniesz sobie układać we łbie co to były te pille i jak to działało. Nara.
Tyle, że dzieciaka nauczysz, dasz mu karę, a babie nie
@Kopyto96: bierz pod uwagę, że spora część tych lasek nie miała w życiu ojca w prawdziwym znaczeniu tego słowa, ani żadnego męskiego poprawnego wzorca w procesie wychowawczym.
Poza tym... są dzieci i "bachory", porównywanie tego nie ma zbyt wiele sensu, a szukanie analogii w działaniach kobiet to już zupełnie szkoda czasu.
@Blackmore: ale to prawda, po prostu osobniki poniżej przeciętni nie są uważani przez nich za mężczyzn. Powiem Ci więcej, one nie uważają nas nawet za ludzi.
@Kopyto96: tak, tak, 0ski schlebiaj sobie. Ależ Ty masz potężny charakter, tak potężny, że widoczny na pierwszy rzut oka. xD
Chociaż
Jak masz więcej niż 22-23 lata, to zrozumiesz o czym mówię. A jak jesteś student 1 / 2 lvl lub licealista, no to faktycznie, tutaj jest typowy "oskariat", bo ludzie
Kobiety w porównaniu do mężczyzn mają podobny gust w stosunku do twarzy, jedynie co się różni to czy wolą kogoś z zarostem, okularami czy
I powiem że ja w wieku nastoletnim dwie na poważnie poderwałem [obecnie prawie 22 lvl niedługo], w wieku 16 lat koleżankę przez internet poznałem i była prześliczna [obiektywnie 9/10 ale dla mnie dycha], jak to się mówi po wykopkowemu szara myszka, ale to głównie dlatego że mieliśmy podobne zainteresowania, charakter, tematy do rozmów,