Wpis z mikrobloga

@StaryWedrowiec: Akurat o moją edukację się nie bój. Masz tak niskie poczucie własnej wartości, że musisz innym pouczać. Dziwne, że akurat wybrałeś taki sposób żeby sobie podnosić samoocenę. No cóż… to Ty musisz z tym żyć.
  • Odpowiedz
Akurat o moją edukację się nie bój. Masz tak niskie poczucie własnej wartości, że musisz innym pouczać. Dziwne, że akurat wybrałeś taki sposób żeby sobie podnosić samoocenę. No cóż… to Ty musisz z tym żyć.

@Fajna_rozowa: Nie mierz innych swoją miarą, mitomanko. Z czym muszę żyć? Z tym, że nie jestem niechlujem? XD

Wykop jest miejscem publicznym, a ja staram się zahamować postępująca idiokrację, która jest albo wynikiem niechlujstwa, albo braków
  • Odpowiedz
to nie jest ramen.

@4ntymateria: Jest. Wystarczy do rosołu wrzucić jajko oraz plaster lub poszarpane mięso wieprzowe. Glony czy grzyby tez można, ale nie trzeba.

Nie rób kó...wy z logiki. Zwłaszcza, że w twoim siedzi makaron typu świderki, więc zgodnie z twoim tokiem rozumowania, wstawiłeś zdjęcie rosołu z jajkiem, a nie dania o nazwie ramen. ¯\(ツ)/¯
StaryWedrowiec - >to nie jest ramen.

@4ntymateria: Jest. Wystarczy do rosołu wrzucić...

źródło: 2024-05-19 21 25 51

Pobierz
  • Odpowiedz
Masz tak niskie poczucie własnej wartości, że musisz innym pouczać. Dziwne, że akurat wybrałeś taki sposób żeby sobie podnosić samoocenę. No cóż… to Ty musisz z tym żyć.

@Fajna_rozowa: Wiesz... Właśnie opisałaś siebie. ¯\(ツ)/¯

Osoby, które mają wysokie poczucie własnej wartości, ze spokojem przyjmują konstruktywną krytykę, więc podesłanie im regułki po tym, jak popełnili błąd, tym bardziej nie robi na nich wrażenia.

Skoro ty uruchomiłaś się do tego stopnia, żeby próbować
  • Odpowiedz