Aktywne Wpisy

MrGreeny +117
Jak tam ? Boli głowa po piątkowym melo ? Nawet mi was nie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
anteniarz +49
Zobaczcie. Jakaś hurtownia we Wrocławiu. Cały dzień pracowałem na nowym budynku i patrzyłem na tę hurtownię. Zobaczcie jak trzymają artykuły spożywcze na słońcu. Chyba nie powinno tak być? Mają za mały magazyn? Trzeba dzwonić na policję, sanepid? #wykopefekt
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@BlackpillNaCalego: może w twojej głowie tak.
@Pastaadastra: no tak, bo znasz wszelkie możliwe pytania i wszelkie możliwe odpowiedzi. Myślę że gdyby powiedział że pani wypadł portfel i chce pomóc żeby go nie zgubiła to pani by podziękowała za pomoc jak każdy inny człowiek. Myślę że gdyby poprosił o wezwanie karetki bo się źle czuje i duszno mu to wezwałaby karetkę jak każdy
@BlackpillNaCalego: nie ma takiego słowa w języku polskim. Przeproś się z podstawówką i wróć jak już zdobędziesz podstawowe wykształcenie.
@aarahon: xD przecież ona nie uważa go nawet za człowieka. Jakie wzywanie karetki? Gościu, zdejmij niebieskie okulary, rozejrzyj się wokół i się ogarnij w końcu, bo copujesz srogo
@Pastaadastra: a potrafisz to udowodnić czy zwyczajnie kłamiesz? ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cztero0404: widziałeś w ogóle nagranie i jej reakcję? xD
Jedyną osobą z urojeniami i do tego #przegryw em ciężkim zważywszy na twoje podejście oraz słownictwo którego używasz jesteś tutaj ty.