Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +111
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

alberto81 +46
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz

Odczuwam poczucie niesprawiedliwości. Wyjechałem za granicę w celach zarobkowych. Praca powiedzmy sobie szczerze, dla każdego, bo wystarczy zadzwonić i biorą każdego. Tyram tu jak wół przez większą część tygodnia. Spotykam tu różnych ludzi, ale odnośnie zarobków niektórzy trafili do lepszej firmy (nie, nie robili szczegółowego przeglądu warunków, bo wiadomo jak jest za granicą) bądź zostali w niej lepiej przyjęci przez szefa.
O co mi chodzi? Wyjechałem, żeby odłożyć pieniądze na lepszą przyszłość. Nie piję, nie palę, nie wydaję tych pieniędzy na głupoty. Nie mam kredytu. W całości pójdzie to co odłożę na czarną godzinę (nie mam rodziny) i samorozwój. Tymczasem jakby lepiej żyje się tu za granicą i mają lepsze warunki do odkładania ćpunom, palaczom, kredyciarzom, którzy zarabiają i nic nie zmieniają w swoim życiu, a są w dosyć stabilnej sytuacji życiowej. Lecą po zaliczki i nie potrafią nic odłożyć, bo wiecznie im mało.
No zwyczajnie zmieniam coś w swoim życiu, a jakby inni mi to specjalnie utrudniali, bo im nie pasuję.
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Robię swoje obowiązki, nikomu nie przeszkadzam, a nawet nie mam złego myślenia o innych, ale reszcie jest jakby łatwiej. Jednemu coś uszło płazem, to mi nie uszło.
────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord