Aktywne Wpisy
Anonim5 +26
awe333 +61
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
W------m się w błąd i kupuje za PLN ETFy w $ i jedne w Euro. I zastanawiam się czy pogodzić się z tym procentem prowizji czy jednak to sprzedać i przenieść na dolary.
Mam inne ETFy które normalnie za dolary kupuje, ale chciałem też coś w złotówkach i nie ogarnąłem że oni tam te prowizje mają przy kupnie w innej walucie.
No ja chce trzymać longa, może nie do emerytury, ale może za 10 lat sobie wypłacę na spłatę kredytu czy coś albo inny cel. Nie wiem tylko w jakiej walucie będę potrzebował tych pieniędzy, możliwe że w PLN, możliwe że