Wpis z mikrobloga

Wchodzę na threads i wątek jakie problemy mają ludzie i w jakim są wieku.
3/4 odpowiedzi to kobiety z jakimiś błahymi problemami jak to, że nie wiedzą co po studiach albo w sumie to by pracę zmieniły albo, że dziecka nie mogą ochrzcić bo nie są po ślubie xDDD

To jest niesamowite jakie "problemy" mają normalni ludzie i nigdy nawet nie będzie mi blisko by coś takiego było moim "problemem".

Problemem to może być miażdżąca samotność, choroby, brak chęci do życia a nawet chęć zakończenia go. A kobiecy problem to pójście na głupie humanistyczne studia i później martwienie się co dalej.

Zawsze normalsi byli dla mnie jak kosmici ale teraz to w ogóle.

#gownowpis #logikarozowychpaskow
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest niesamowite jakie "problemy" mają normalni ludzie i nigdy nawet nie będzie mi blisko by coś takiego było moim "problemem".

@ZenujacaDoomerka: na bank rozwiazaniem twoich "problemow" jest wartosciowanie ich wzgledem innych ludzi i cisniecie, ze ktos to ma same blahostki, ale ja ja to mam dopiero problemy.

Problemem to może być miażdżąca samotność, choroby, brak chęci do życia a nawet chęć zakończenia
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: dla kogoś kto ma już ułożone życie, "to co po studiach" może nie być problemem. Tak samo jak dla studenta matura nie jest dużym problemem, albo dla osoby po przedszkolu to, że ktoś się śmieje z twojego misia to nie jest problem xD ale w określonych miejscach i sytuacjach to są dla ludzi istotne sprawy.
"To co po studiach", to jest całkiem istotna sprawa, bo decyduje o tym czy
  • Odpowiedz