Aktywne Wpisy

yourgrandma +71
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: MUSICALE
Pobierz
bedejutro +88
Wykopki nienawidzą psów i psiarzy i generalnie nikogo kto inaczej spędza czas niż oni. A jakby se tak wyszły ze 3 razy na świeże powietrze w ciągu dnia to zeszłoby z nich tyle jadu, że nie chciałoby im się już zaśmiecać nim internetów.
#psy #psiarze #smiesznypiesek #pokazpsa #wykop
#psy #psiarze #smiesznypiesek #pokazpsa #wykop
źródło: obraz
Pobierz

3/4 odpowiedzi to kobiety z jakimiś błahymi problemami jak to, że nie wiedzą co po studiach albo w sumie to by pracę zmieniły albo, że dziecka nie mogą ochrzcić bo nie są po ślubie xDDD
To jest niesamowite jakie "problemy" mają normalni ludzie i nigdy nawet nie będzie mi blisko by coś takiego było moim "problemem".
Problemem to może być miażdżąca samotność, choroby, brak chęci do życia a nawet chęć zakończenia go. A kobiecy problem to pójście na głupie humanistyczne studia i później martwienie się co dalej.
Zawsze normalsi byli dla mnie jak kosmici ale teraz to w ogóle.
#gownowpis #logikarozowychpaskow
@ZenujacaDoomerka: na bank rozwiazaniem twoich "problemow" jest wartosciowanie ich wzgledem innych ludzi i cisniecie, ze ktos to ma same blahostki, ale ja ja to mam dopiero problemy.
@ZenujacaDoomerka: co to za g---o? Odstaw te socjale
"To co po studiach", to jest całkiem istotna sprawa, bo decyduje o tym czy
@ZenujacaDoomerka: e.... e.... z liścia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)