Aktywne Wpisy
hellb0y +177
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──
I niby fajen, ale na drogę, nie na wioski moje i bezdroża
No i tylna tarcza z nierównym rantem była
Coś tu nie tak
GS500 to ty złamiesz (╯︵╰,)
Kierownicę sobie może sam wygiąć, jakieś fajne gmole też zrobi
Tylko musi coś znaleźć.
Jedna z Torunia, tylko kapcie z 2014, więc coś śmierdzi.
Im więcej obejrzysz tym nabierzesz wprawy w szybszym ocenianiu stanu motocykla.
@WolvvloW na opony i napęd nie patrz bo jeśli moto technicznie i wizualnie super, ale do zmiany kapcie i napęd to brać. Koszt 1000-1500 zł za całość, a
Ja właściwie chcę kucyka. Lekkiego, zwinnego. Chociaż na tym bandycie rzeczywiście dobrze wyglądam. Takie mam wrażenie.
Ja nie jestem jakiś duży. 74 kg, 174 cm. Tylko nie ulepiony z gunwa, a z mięśni, krwi, blizn i takich tam.
Zrobiłem trochę miejsca w garażu. Zaraz ma przyjść opona do 125. Z jednej strony nie będę się musiał spieszyć z kupnem, z
Wyglądasz dobrze ponieważ motocykl to mega indywidualna sprawa. Wybierasz model który ci się podoba i czujesz się dobrze, a jednocześnie musi pasować do twojej postury i stylu jazdy. Ja jestem mini chłop (173/70 kg) i er-5 to dla mnie duży rower i idealnie się zgrywamy. Mt-07 to kucyk, ale dla mnie jest git :D za to taka Afryka to dla mnie wielki potwór i bym nie kupił bo nie czuje się komfortowo. Tak samo GS1200. Ziomek jest ciut większy ode mnie i jak na CB500x czuje się dobrze, a dla mnie minimalnie za duża(dlatego że ma ja full ubrana, dla mnie moto ma być małe, lekkie, zwinne. Jedynie kufer akceptuje, ale i tak montuje go tylko na dłuższe trasy).
Kolejna sprawa to typ motocykla. Kto wsiada na moją er to mówi, że #!$%@? (no wow XD) że to małe i dziwne. Jeździłem w grupie z gościem co miał Pan Europę i dla mnie to nie moto, a mini samochód, ale wsiadasz i jedziesz na 2 tyg na 2 koniec świata. Zrób coś takiego na er-5 albo sporcie. Da się, ale gwarantuje, że po takiej podróży zmienisz moto albo hobby XD
Szukam dalej.
Niektórzy odradzają mi lasu i pół. Ale to dla mnie istotne kwestie, bo często jeżdżę porobić zdjęcia. Co mi po motocyklu, którym nie wjadę, gdzie chcę?
Zmienię oponę, będę myślał na spokojnie dalej.
Nie moja bajka