@KollA @open_or_die nie no, ja mam w------e bo nie idę na to, tak po prostu sobie sprawdzam ceny z ciekawości. Tyle to by mnie kosztował nocleg na tydzień w Londynie
@stuparevic to spróbuj w Londynie zaklepać nocleg przed jakimś eventem xD
Albo spróbuj teraz zaklepać nocleg na tommorowland tak żeby nie mieć 30 km dojazdu. Jak Ci się uda cokolwiek znaleźć poniżej kwoty z 4 liczbami to będzie sukces.
@stuparevic hahaha, ja dzisiaj rezerwowałem 28-30 czerwca we Wrocławiu, bo ultrace jest, największa impreza motoryzacyjna w europie i leciutko za 400 idzie dostać PRL, a dałem 800 za fajne mieszkanie 2 osobowe koło centrum na Airbnb
@stuparevic: Bo ludzie rezerwują hotele od razu jak tylko pojawi się data Pyrkonu - nie pamiętam czy kilka, czy kilkanaście dni po zakończonym wydarzeniu. I tak naprawdę jak nie zarezerwujesz hotelu od razu to po prostu nie znajdziesz nic bez przebitki 500%. Weź pod uwagę, że Pyrkon zgarnia co roku około 40000 osób, więc baza hotelowa momentalnie się wyczerpuje.
Jak chcesz jechać za rok to wypatruj daty Pyrkonu 2025 i
@young_fifi: Dokładnie, samemu w tym roku rezerwowałem zanim ogłoszono dokładną datę eventu i od razu kiedy potwierdzono datę to wszystkie noclegi poleciały x2 do góry, także jedyne sensowne rozwiązanie to bookowanie na długo przed eventem.
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
Albo spróbuj teraz zaklepać nocleg na tommorowland tak żeby nie mieć 30 km dojazdu. Jak Ci się uda cokolwiek znaleźć poniżej kwoty z 4 liczbami to będzie sukces.
Jak chcesz jechać za rok to wypatruj daty Pyrkonu 2025 i
Daleko nie jest.
@user_no_4: A Pyrkon jest zaraz obok Dworca Głównego, więc można szukać w dowolnym miejscu wzdłuż linii kolejowych.