Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Milo900 +60
INTROWERTYZM TO NIE JEST FOBIA SPOŁECZNA!!!1
i ja już sam nie wiem, czy ja introwertyk, fobia społeczna czy s---------a
#przegryw
będąc introwertykiem możesz byc bez problemu aktorem w teatrze albo dawać przemówienia.
można mieć fobię społeczną i być ekstrawertykiem
@Zoyav: z tego co zauważyłem, to częstość występowania fobii społecznej jest skorelowana z byciem introwertykiem. Znacznie więcej introwertyków ma fobię społeczną, niż ekstrawertyków. Widać to nawet na forach dla introwertyków, gdzie spora ilość postów dotyczy lęku, wstydu przed ludźmi, nieśmiałości, fobii społecznej.