Aktywne Wpisy
robertx +744
DJRuraWydechowa +182
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
#meczyki #mecz #podatki #pieniadze #pilkanozna #mecz
Może jakiś dochodowy + podatek od kwoty przekraczającej milon euro. Chuk wie, dzisiaj w #meczyki o tym wspominali, mówiąc że polskie kluby mogą wyciągać piłkarzy z drugiej ligi francuskiej bo oni finalnie aż tak dużo do ręki nie dostają. Ale jak usłyszałem 80% podatku to aż musiałem się tu dopytać, czy to serio tak jest czy farmazon.
Słyszałem że Francja pod względem skomplikowania podatkowego
Tak, dlatego nie trzeba wcale płacić wysokich podatków.
No jak na UOP licząc wszystkie składki itp to może niedaleko tego wyjdzie, ale w Polsce będzie podobnie. Milion brutto to ~520k netto