Aktywne Wpisy
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
#przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
@malphite_support_enjoyer: To jest akurat jedna z niewielu rzeczy, którą możesz zrobić na siłowni aby poprawić swój wygląd. No ale znowu tu też może Cię ograniczać genetyka i na dobrą sprawę od samej szerokości obręczy barkowej ważniejsza jest jej proporcja w stosunku do bioder, a biodra są nie do zmiany. Przy czym będąc niskim i ze słabą mordą, dobre barki cię nie uratują. No i też jest pewien wyjątek.
Tylko, że jak masz trzech gości i jeden jest niski, z zakolami i trochę po
To jak wyglądasz „docięty” to jest już kwestia genetyki, kształtu mięśni, przyczepów, szkieletu itd wiele osób nawet z tymi 10% bf nie wygląda jakoś super
@Polish_misurka Atletyczna sylwetka przy dobrej mordzie to jest ogromny boost
@Khebib: luzik od tego masz saa
@dwarfguard: Zgadzam się, ale nie do końca rozumiem jaki to ma wpływ na to co napisałem. Mnie kiedyś kolega spytał czy biorę sterydy a koleżanka się zdziwiła jak dowiedziała się, że chodzę na siłownię także wiem jak to działa.
@dwarfguard: W innym komentarzu pisałem,
@kill15you: Tak, ideałem jest sylwetka lekko umięśniona i nieulana. Ale ogólnie ważniejszy jest potencjał genetyczny.