Aktywne Wpisy
Fiszermen +255
Ładna konstrukcje popełniłem?
jakis_login +118
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
Chłop dosłownie broni tej prymitywki z love island czy z innego gówna.
@McWozniak zapytał konfiarza: @L3stko: kto uważa to za wielki "skandal"? bo ja widziałem że ludzie głównie śmiali się po prostu z tego nagłówka
Ten odpowiedział: @McWozniak: ten nagłówek jest kłamliwy, bo wywiad jest sprzed prawie dwóch lat gdy nie była kandydatką Konfederacji. ¯\(ツ)/
Tzn. nie rozumiem tego fikoła, co ma do tego, że 2 lata nie była kandydatką konfederacji? Zapytałbym, ale dał mnie na czarną.
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka #sejm #bekazpisu #rosja #bekazprawakow #neuropa
@d4wid: Dziwnie piszesz slowo najglupszy.
I nie wiem czemu tu sie dziwic, ten cyrkowy akrobata z dwoma komorkami w mozgu (wdech i wydech) bronil jedzenia psow bo jakas baba z konfederacji to pochwalala.
@M4rcinS: Tego nie wiadomo, moze w tej konfederacji jedza psy, umawiaja sie na jakims forum jemy-psy-konfederacja.podlasie.pl i wpiedzielaja kundle na zlosc TEPEMU LEWACTWU.
@M4rcinS: tzn. znałem wcześniej jego twórczość i robienie fikołów, ale tego z psami nie słyszałemXD
@d4wid: Ja jestem najtwardszym elektoratem. Pozdrawiam.
@d4wid: Jakże jej nie bronić skoro dzięki niej może zostać europosłem np. Anna Bryłka. Tak. Tak to działa. To nie ja i nie Konfederacja chciała demokracji. To wy chcieliście demokracji. Więc ją macie. Jeszcze jakieś pytania?
@horrendous: jaka konkurencja? Konfe trzeba zakopać pod progiem za skręt w kierunku centrum. Ha tfu!