Wpis z mikrobloga

Jak na to zareagowało polczysko? Wyciągnęła telefon i od razu z płaczem do matki, że taki zły jest, bije ją, a ona taka dobra, tylko do domu chce już iść itp.

@kinkykylie: I tak dobrze, że do matki zadzwoniła. Zazwyczaj dzwonią do swoich kumpli sebków albo do chłopaka sebka i mówi: poczekaj, zaraz mój chłopak / kumple przyjdą i ci wpier****
  • Odpowiedz
Powiem wam, że jeszcze do niedawna sam miałem podejście na zasadzie - kobiet się nie bije.

@kinkykylie: To jest bardzo złe podejście, jeśli ktoś Cię atakuje to się bronisz niezależnie od płci a nie jakieś ''bo kobieta'' jak ci nóż wyciągnie to też będzie kobiet się nie bije
  • Odpowiedz
@kinkykylie byłem świadkiem podobnej sytuacji to podpadłem i przy babie zapytałem gościa czy wezwać na nią policję. Powiedział że nie to mu dałem numer jakby świadka jej agresji potrzebował. Mina baby bezcenna
  • Odpowiedz
kobiet się nie bije

@kinkykylie: przez takie myślenie własnie widzimy to co sie dzisiaj dzieje. Na przestrzeni lat nauczyliśmy loszki, że moga robić wszystko
  • Odpowiedz
@kinkykylie: Myślę, że jak masz nad kimś i tak przewagę, to powinno się spacyfikować, a nie bić. No akurat z chłopem każdym przegram, ale jakby się na mnie jakiś bombelek rzucił to nie dostałby z półobrotu, tylko zablokowałabym go i poczekała aż się uspokoi.
  • Odpowiedz
Powiem wam, że jeszcze do niedawna sam miałem podejście na zasadzie - kobiet się nie bije.

@kinkykylie: Może wyjaśnijmy coś że to coś z dziurą między nogami co chodzi po uliach europy to już dawno nie jest kobieta - tylko feminoid

"nie bije się kobiet", "kobiety się ratuje z opresji" - to wszystko patriachalne wynalazki od prawdziwych mężczyzn dla prawdziwych kobiet

Chcą równości? Do okopów gnić pod ostrzałem artylerii
  • Odpowiedz