Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
A co najlepsze - żaden z nich nie wyląduje na żadnym balkonie. Nie ma z nimi żadnego "problemu", oprócz tej imprezy o 4 rano :D
Mniej więcej takie dźwięki tylko, że pod oknem. To jest po prostu ptasia impreza. Zaczyna sie równo o 4 rano i to tak na pełnej ptasiej ... xD
#przegryw #ptaki
No i nie ma ich dużo
Umawiają się na ruchanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak wychodzę z bloku to mam mnóstwo gatunków szukających papu - niektóre olewają huopa i sobie obok przechodzą. Widze kawki, chado-gołębie, takie małe czarne kicające i szukające jedzenia ( to właśnie one w ogóle sie nie boją człowieka, totalnie olewają). Zdecydowanie wole mieszkać blisko lasu niż w samym mieście
@Mr_3nKi_: To kosy, śmiesznie biegają XD i tak jak @ZacharJasz92 napisał, głośno śpiewają, bardzo wcześnie zaczynają i słychać je przez cały dzień aż do wieczora.
(。◕‿‿◕。)
Foto - po północy ten jegomość dawał koncert.
Jeśli się dowiesz kto tam u Ciebie koncertuje do daj znać ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Destylator_bigosu: Mój telefon nie ma do tej aplikacji dostępu. Jednak dziękuje za informacje se.
To ten "DJ". Teraz przynajmniej będę wiedział, kto pod moim oknem śpiewa :D
To właśnie on wzbudza we mnie ciekawość, za każdym razem wydaje z siebie inny dźwięk. Rozmawia z kimś, ale o czym? Ehh chciałbym wiedzieć.
To mój kogut poranny. Zawsze słyszę go jako pierwszy.. w tle słychać inne, ale "DJ" wygrywa pod względem głośności.
@Mr_3nKi_: No przecież sam wrzuciłeś o czym gada XD
Spośród tych wszystkich imprezowiczów jest para głupich gołębi. Brakuje mi na nie słów.
Generalnie nad oknem mam antenę satelitarną, mieści się pod zadaszeniem więc wspomniana para jak co roku, postanowiła zbudować sobie na niej gniazdo (dokładniej na jej mocowaniu).
Notorycznie latają mi nad oknem rzucając patyczki, gruchają i trzepoczą skrzydłami. Od dwóch lat jakimś cudem