Aktywne Wpisy
Wraczek +43
Obecne ograniczenia prędkości nie są w żaden sposób dostosowane do aktualnie eksploatowanych samochodów na drogach.
50 km/h w zabudowanym przy tych osiągach/hamulcach to śmiech, 70 km/h mogło by być na lajcie, bo dużo osób wyznaje zasadę że "do 20 wzwyż nie łapią", więc i tak każdy leci te 60-70 ¯\(ツ)/¯
50 w zabudowanym może miało sens za czasów poloneza i trabanta, teraz to kuriozum. #takaprawda
#polskiedrogi
50 km/h w zabudowanym przy tych osiągach/hamulcach to śmiech, 70 km/h mogło by być na lajcie, bo dużo osób wyznaje zasadę że "do 20 wzwyż nie łapią", więc i tak każdy leci te 60-70 ¯\(ツ)/¯
50 w zabudowanym może miało sens za czasów poloneza i trabanta, teraz to kuriozum. #takaprawda
#polskiedrogi
Zwiedzam +95
Dajcie otuchy po 25 latach funkcjonowania że złamaną przegrodą zebrałem się na operację może przestanę chrapać i się lepiej wysypiać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Dodaje z całego tygodnia. W sumie przez 3 tygodnie schudłem 2kg to i siły do jazdy trochę brakuje mimo że staram się jeść dużo.
Jako że różowa nie chciała kółka na palec to mój giancik dostał dwa kółka.
Można powiedzieć że staje się coraz większym chińczykiem. Przerzutki chińskie, koła chińskie, owijka chińska, łańcuch, korba też chińskie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rowerowyrownik #gravel #rower
Skrypt | Statystyki