Wpis z mikrobloga

#yanek równia pochyla w dół z wyświetleniami, zachęcam do nie klikania kolejnego filmu nawet jeśli jego tytul będzie brzmiał "zgwałcono mnie analnie na włoskiej plaży" lub innego rodzaju clickbait aferowy
szkolna18 - #yanek równia pochyla w dół z wyświetleniami, zachęcam do nie klikania ko...

źródło: yan_dzban

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tutaj musi być jakis solidny materiał, albo wiadomośc do świata 2.0 albo jakis pokaz telekinezy w busie, inaczej leci w kierunku ~3,5-4 tys. wyświetleń na odcinek
  • Odpowiedz
@lukies2221: Bikerator n-----ł subów końcem 2021, początkiem 2022 jak robił brykiet samemu bo opał był w tamtym czasie k------o drogi. Wiem bo sam go wtedy zasubowałem ale przestałem gościa oglądać jak praktycznie każdy film zaczął być reklamą i po tym jak zwyzywał ludzi bo mu za T4 zaproponowali 3000zł jak chciał ją sprzedać xD
  • Odpowiedz
@lukies2221: tam to było tak, że tylko progi do roboty niby, a jak zaczął ściągać na pace tą wykładzinę czy co to tam było to się okazało, że pół podłogi nie ma xD I tak najlepszy to był jak kupił opony do terenówki i mu ludzie pisali w komentarzach, że debil, że to będzie k------o głośne, a ten gada, że jak głośne jak w terenówkach nie jest głośno po czym
  • Odpowiedz