Aktywne Wpisy
xena_x +13
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
Qontrol +10
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
A w najgorszym wypadku, w razie przegranej militarnie bedziemy prowadzic walke partyzancka.
Takze wojna tak czy inaczej bedzie trwa az wygramy i wygnamy ruskie smieci.
@Mathas: jak lubisz to już przyjmuj, nawet do dupy. Ja wyjezdzam
@niebadzogrem: to jest pierwsza rzecz jaką się robi w przypadku wojny. Zamyka granice.
@Aster1981: kiedyś trwała 123 lata :)
@rebelhorizon: maja rodziców. Nie każdy zostawi chorą matkę ruskiem żołnierzowi.
@Mastah1: czyli opuścić NATO? bo takie są żądania Rosji. NATO ma wrócić do granic sprzed 1997.
Dlatego nigdy nie będziemy taka Szwajcaria. Bo zamiast być np neutralni i chociażby robić na tej wojnie biznes i sprzedawać broń obu stronom konfliktu to się napinamy niepotrzebnie. Jak to mówi Bartosiak nie uprawiamy polityki racjonalnej tylko romantyzm polityczny, niczego nie nauczyliśmy
@Mastah1: jak chcesz być neutralny jak Szwajcaria? To oznacza wyjście z sojuszów militarnych i zaprasza Rosję do ataku. Neutralny możesz być jak jesteś w stanie sam się obronić.
Zaprasza Rosję do ataku bo MY tego teraz chcemy. Zawsze można było się z Putinem dogadać, teraz już za późno, nie zmienimy polityki o 180°
Podobna sytuacja co w 39.
To prowadzić własną politykę czy być neutralnym? Bo to inne rzeczy które implikują inne konsekwencje.
Jakie Państwo dogadało się z Putinem i dobrze na tym wyszło? DNR, LNR? On nawet swoje republiki anihiluje,
@Mathas: Dlaczego ma niby nie wyjechać? Państwo samo powinno go ewakuować, żeby ruscy mieli jak najmniejsze korzyści z zajmowania kraju. Jakby ludzie byli natychmiast ewakuowani to by się ruskim nie opłacało wojen robić, bo po co? Żeby puste bloki i fabryki zająć?
Bawi mnie niezmiernie jak wykop jest przesiąknięty opinią, że z Putinem się nie negocjuje i trzeba stawiać opór i walczyć o swoje