Aktywne Wpisy
mirek_86 +47
programista30k +23
Wyobrażacie sobie, żeby #p0lka dla Polaka odpierdała takie szopki żeby mu sie przypodobać?
Co te baby zrobią dla zagraniczniaka to chyba nie ma takiej granicy
Polaku staraj sie, chyba że jesteś Jonh / Jamal / Pajeet to kwiaty Ty dostaniesz xD
p0lki to mem
Co te baby zrobią dla zagraniczniaka to chyba nie ma takiej granicy
Polaku staraj sie, chyba że jesteś Jonh / Jamal / Pajeet to kwiaty Ty dostaniesz xD
p0lki to mem
#polskiedrogi #drogi
Komentarz usunięty przez moderatora
@nativ: szanuję za spokój wewnętrzny. Mnie to zawsze stresuje i zwalniam tak o 10km/h
@nativ: jest lepszy sposób. Fajnie się wtedy te błazny, jak to się dziś mówi - triggerują.
@LillXte: nie przekraczanie prędkości jest tutaj problemem, ale poganianie i nie trzymanie odległości.
Ja, mimo że moja jazda jest na oko w 95% przepisowa to jednak czasem też tę prędkość przekraczam. Nigdy jednak nie upadłem tak nisko by poganiać kogoś kto jedzie wolniej przede mną.
Ani nie hamuje ani nie przyspieszam.
@LillXte: nie porównywałbym tutaj przekroczenia prędkości o 1 km/h to jazdy na zderzaku 2 metry za samochodem z prędkością 120-130kmh bo właśnie z taką wyprzedany tiry
@Euphor: jedyną rzeczą jakiej się mogę bać
@LillXte: nie porównywałbym tutaj przekroczenia prędkości o 1 km/h to jazdy na zderzaku 2 metry za samochodem z prędkością 120-130kmh bo właśnie z taką wyprzedany tiry
@Euphor: jedyną rzeczą jakiej się mogę bać
zgłosiłem raz typa który blokował skrzyżowanie tak że zamiast przejechać na wprost to musiałem czekać aż otworzy się przejazd kolejowy biegnący wzdłuż tej drogi to mnie #!$%@? ścigały po komisariatach wciskając kit że nie ma tu znamion wykroczenia i jeszcze straszyli że jak będę się upierał to oni zrobią dochodzenie które umorzą i przyjebią się do mnie za bezzasadne zgłoszenie