Aktywne Wpisy
s3b4 +924
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
wbija sie 50lv, a pozniej sa jakies fajne dungi na ktorych sie drobi dobre eq?
#diablo4
raczej się skup na zrobieniu paragonów / szukaniu tych durnych kapliczek bo one przechodzą
@10129: co to jest?
to dostajesz tę renomę w nagrodę za questy poboczne / durne kapliczki / dungeony etc. chodzi aby wymaksować w każdym regionie. raz to robisz tylko i przechodzi. dawniej musiałeś co sezon od nowa, ale zmienili bo ludzie w-------i byli mocno.
można bez znalezienia wszystkich kapliczek, ale te kapliczki same w sobie dają nagrodę (w tym paragon skill pointa) wiec ¯\(ツ)/¯
https://mapgenie.io/diablo-4/guides/altars-of-lilith
@10129: ale moze sobie zawsze grac na standardzie jak bedzie chcial
sam bo wszyscy prawie na nowym serwerze + nie dostanie nowych rzeczy które dodali, łącznie z fabuła. średnio ma to sens
@Chris_Karczynski: 7M za reroll to trochę jednak trzeba tej kasy mieć, no i można matsy na duriela kupować