Aktywne Wpisy
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
megaras +1
Z 10% zdobyczy nawiązuje się jakąś krótka konwersacja, trwająca maksymalnie godzinę. Często i gęsto, to ona ciągnie za język, a ja coś tam odpowiem. Potem ewentualnie przechodzi na Instagrama, gdzie kończy się po 1-2 dniach.
Chyba jestem już stary albo wcale mi się nie chce nikogo poznać, zwłaszcza po świeżo zakończonym 4 letnim związku. Nie chce mi się nikomu tłumaczyć, co u mnie, co robię, czego nie lubię i ogólnie się spowiadać.
Jeśli już nawet z kimkolwiek się uda złapać lepszy kontakt, to zaczynam analizować profil, szukać wad. Dziwny nos, małe c---i, wiejska sukienka, dziwne hobby i kontakt się urywa.
Morał z tego jest taki: ciężko znaleźć miłość na siłę.
#zalesie #tinder
@tojapaweu: Pewnie dlatego, że to aplikacja do szukania dymanka nie miłości.
@tojapaweu Nic mordo nie ma złego w po prostu poznaniu kogoś. Nie SZUKAJ miłości tylko po prostu fajnych bab do znajomości. W najgorszym wypadku spotkacie się na kawę/drina/film/s--s, a w najlepszym, coś z tego czasem może samo wyjdzie.
@zimowyporanek: Dokładnie, i dlatego 90% kobiet szuka tam stałej relacji i na informację o tym że szukam nieozobwiązującej relacji na jakiś czas to dziekują