Aktywne Wpisy

Gran +375
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +271
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

W Polsce to dość rzadko stosowane urządzenia. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym zakresie i rady?
#mieszkaniedewloperskie #wykonczenia #remontujzwykopem #remont
I na zużycie prądu nie narzekam klasa A+++.
Tradycyjny stojak do suszenia na pewno będę miał ale nie chcę na nim polegać jako jedyny sposób suszenia.
@danieldan: kiedyś była tutaj taka rozkmina i niektórzy mówili, że ten tryb suszenia to chodzi 3-4h, a i tak potrafią wyjść prania wilgotne i pomięte. Już lepiej chyba kupić sobie suszarkę pionową, nie zajmuje dużo miejsca a możesz ustawić w dowolnym miejscu
źródło: image_picker_CB0E2D1B-2C8C-4EC7-A3FF-6381EE7A61CB-32455-00000704BA21B5AB
PobierzPełne pranie z dwoma parami spodni, koszulami, etc. to już pełne suszenie 3h.
Suszarka z pompą ciepła a więc nie martwię się aż tak kosztami. Pralka i suszarka po 9 kg, duże ale dzięki temu bez problemu w jeden dzień ogarniam kołdry i poduszki. 95% co wypiorę idzie do suszenia.
Na co zwróć uwagę to by kondensator miał automat czyszczący, pare lat temu raptem kilka modeli to miało a gdy się zapcha to zmniejsza się