Aktywne Wpisy

dawid131 +228
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +128
#tvn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #emerytury #kongresmezczyzn
źródło: prawdziweproblemy
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@szermierczyk: będą dłużej pracować to więcej dostaną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe jaka jest łączą kwota emerytur dla kobiet i mężczyzn
Kobiety w Polsce już nie rodzą dzieci i pracodawcy nie boją się ich zatrudniać "bo młoda i macierzyństwo". Problem leży zupełnie gdzie indziej. Pracodawcy nie zatrudniają kobiet, bo te nie posiadają potrzebnych kwalifikacji. Obecnie, w Polsce, kobiety stanowią około 58% studentów i ponad 60% absolwentów. A to jest przedział wiekowy, gdzie mężczyzn
"Nawet jeśli miałabym się z Tobą zgodzić" xD Jezu, jakie to typowo babskie powiedzenie.
No tak, bo jak w ogłoszeniu jest napisane "zatrudnię kierowcę", to oferta jest skierowana TYLKO do mężczyzn. Jakby chcieli zatrudnić kobietę, to by napisali "zatrudnię kierowczynię" albo "zatrudnię panią kierowcę". Ewentualnie "zatrudnię kierownicę" xD
Zacznijcie kończyć normalne studia, normalne technika i szkoły zawodowe oraz robić kursy, które są na rynku pracy POSZUKIWANE, to nie będziecie narzekać, że macie trudniej na rynku pracy i że oferty pracy nie są