Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +87
jakim płatkiem śniegu trzeba być żeby się zesrać o tą reklame xD przecież to jest mem
Gours +72
Ale największą bekę to mam z Konfederacji. Wzięli młodą patuskę, ubrali ją w elegancką marynarkę, zrobili sesję zdjęciową i wystawili na listach xD Jak ona z polityki czai tyle, że je%#^ Ukrainę i LGBT xD Bo słuchając jej wywiadów stwierdzam, że intelektualistką to ona na pewno nie jest i o nic głębszego tam nie chodziło xD
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
#paryz2024 #boks #konfederacja #neuropa #polityka #
#aow #a4 #wroclaw #wypadki
https://www.facebook.com/dolnoslaskie.alarmowo/posts/pfbid02TqUgw4qaNUXH53UUUMLm7TKDybs8iGiLVG6wc4FcDPGUFV8Fc3MdSLvTjYQXgA3Ql
od znajomych wracaliśmy i już jechaliśmy w kierunku aow i nagle czas podskoczył do 3 godzin, więc już wiedzieliśmy, że znowu coś się stało. Nie spodziewałem się, że to aż taka gruba akcja :/
Mnie najbardziej dziwi jak ludzie jadą kilometrami między tymi ciężarówkami na dupie bo spalanie mniejsze XD Myślałem że typa kiedyś zabije śmiechem jak mi to powiedział.
@Darth_Gohan: z tych mrugających to żaden nie wyciągnie. Tak tylko musiałem ich obrazić, bo mi zostało po sobotniej jeździe autostradą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsze bydło drogowe wrocławskie, ani szybko nie jeżdżą, ani bezpiecznie, po prostu zero ogarnięcia, niekontrolowane zmiany pasów, siedzenie na zderzaku, wpieprzanie się metr przed auto.
Kilka lat jeżdżenia po tej drodze i zawsze beka z takich wypadków, zawsze wiesz że kolejne asy popisały się ogarem na drodze. Szkoda jedynie że policja nie kontroluje dronami tego jak wrocławscy idioci się zachowują na drogach i
@paw4da: no tak. Te tiry były z Wrocławia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: nie trzeba jechać między, wystarczy jechać za :P
Komentarz usunięty przez autora