Wpis z mikrobloga

@StdPtr: pięknym przykładem jest nowy dworzec pks... betonoza na potęgę i zbudowana w #!$%@? miejscu bo miasto bało się bułgarsko rumuńskiej mafii żeby ich #!$%@?ć z ruskiej... i teraz mamy patologie bo busy nie wiedzą jak mają jeździć, gdzie zbierać pasażerów, kombinacje alpejskie, a przecie można było to po prostu przebudować i zrobić zajebisty dworzec w centrum miasta... ale #!$%@? po co jak można #!$%@?ć betonoze na obrzeżach?
  • Odpowiedz
@Mete: @czykoniemnieslysza A ja uważam, że lokalizacja była słusznie wybrana. Ludzie wysiadający w dworcu PKP mają o wiele krótszą na dworzec jeśli jadą gdzieś dalej w Lubelszczyźnie plus infrastruktura została jednak dostosowana do tego, aby przyjmować zespoły autobusów. Wiadomo, że każdy do Ruskiej się przyzwyczaił, bo mamy obok obwodnice i w sumie od zawsze tam był dworzec, ale ten dworzec to właściwie same kłopoty. Wygląda obrzydliwie, przebudowa dworca byłaby bardziej kosztowna
  • Odpowiedz
@monox12: ja pamiętam... mieszkam w tym mieście od urodzenia i czuje się lubelakiem z krwi i kości... pamiętam bitwy o dzielnice między tatarami i kalinowszczyzną xD kilka razy chodziłem z pandą na ryju, a kilka z obitymi kłykciami na nadgarstku
  • Odpowiedz