Wpis z mikrobloga

Cześć załączam fotę przed a w komentarzu po. 2-3 miesiącach na finie i minoxie. Jeszcze jest "rzadko" i raczej przeszczep fajnie mógłby to zagęścić. Zdjęcie przed robiłem dla kliniki przeszczepu przed stosowaniem czegokolwiek. Koper na twarzy też się zagęścił. To jeszcze nie jest to, ale sam efekt dosyć zadowalający - przy krótszych włosach. Przy dłuższych widać że to rzadzizna.
#minoxidil #finasteryd #dermaroller #lysienie
Wontensso - Cześć załączam fotę przed a w komentarzu po. 2-3 miesiącach na finie i mi...

źródło: WhatsApp Image 2024-02-23 at 07.28.18

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Jezyk19: @hadrian3 Jest delikatnie obniżone libido z tego co zauważyłem po sobie. Po minoxie widzę, że rosną włosy w miejscach gdzie nigdy włosów nie miałem xd Ja jeszcze zacząłem troche lepiej jeść + suplementacja witaminkami, odrobaczenie. Wszystko w tym czasie jakoś tak zacząłem
  • Odpowiedz
@Wontensso testowałem sam minox i u mnie nic nie dał :( wiem że i tak by wypadły ale nie sądzę że aż tak szybko żebym nie widział efektu :p ale efekty u ciebie super.
  • Odpowiedz
siuras po fina staje? Cos się zmieniło?

@hadrian3: Biorę 1mg dziennie ponad rok już. U mnie absolutnie żadnych zmian pod wzlędem seksu. Może nawet lekko mi podbił libido w pierwszych tygodniach.
Ale możliwe, że będą skutki uboczne i wtedy po prostu się przestaje brać.
  • Odpowiedz
  • 1
@schreder: No tak, minus jest taki, że jak przestaniesz stosować minox to z czasem wypadną, ale dla mnie ta rutynka poranna i wieczorna nie stanowi żadnego problemu. U mnie to jest tak, że nie spodziewałem się żadnych efektów, ale nie opuściłem żadnego dnia.
  • Odpowiedz
@Wontensso no ale u mnie nic nie wyrosło. Dosłownie nic xd ale też inna sprawa że ja zakola mam od urodzenia więc może dlatego nic nie urosło bo tam nic nie było nigdy
  • Odpowiedz