Aktywne Wpisy

julia-kuterska +151
Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzenie robi staremu do pracy na 12h. No i to nie jest chore. Chore jest to że w komentarzach pełno wypowiedzi typu "on cię wykorzystuje" "a co mąż kaleką że se jedzenia nie umie zrobić?" "Wyszłaś za p---e co nie ma rąk to musisz mu obiadki robić jak dla dziecka". To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku

Lujdziarski +183
Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
źródło: temp_file8987762444776080373
Pobierz10h czystej jazdy plus do tego minimum 2 pauzy po 45 minut już daje 11,5h. Do tego dolicz jakiś załadunek i rozładunek średnio po 1-2h i już masz 13,5 - 15,5h, więc nawet nie dasz rady wyjechać tych pełnych 10h (a ten scenariusz zakłada, że nie było żadnych korków, nic się nie spie*doliło, załadunki/rozładunki sprawne bez kolejek, pauzy minimalnej długości)
Ale natura to to nie jest
Jedyne rozsądne kierunki emigracji to Skandynawia, Dania i Holandia. I im mniej Polaków w firmie zagranicznej tym lepiej.