#nieruchomosci kto by chciał mieszkać na Islandii xDDDDD nieprzyjaźni lokalsi, zimno i wieje ch*#$m Mireczek mnie zablokował, wiec nie mogę mu odpisać xDDD pisze tutaj, bo #takaprawda #prawdaboli spadkowiczów xD
@PanieAreczku: Ja kiedyś miałem jechać jak mi proponowali 7k€ w hucie aluminium na wschodzie, ale ostatecznie nie wypaliło. A szkoda, klimaty zimno-skandynawskie mi pasują.
@makamele: ale tam są gangi i ocupas, poza tym ryzyko ze rozowypasek się zainteresuje jakimś alvaro jak inne emigrantki i zostanę beta mimo ze nie chce. Niska jakość usług do tego. Polska jest najlepszym miejscem do życia w Europie aktualnie.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
nieprzyjaźni lokalsi, zimno i wieje ch*#$m
Mireczek mnie zablokował, wiec nie mogę mu odpisać xDDD pisze tutaj, bo #takaprawda #prawdaboli spadkowiczów xD
https://www.tiktok.com/@sanxyra/video/7337024406792817953
ta o tutaj.
Zupelnie odwrotnie jest w Madrycie - cieplo, ludzie przyjazni, w weekendy gra liga mistrzow. Dlatego tam tez jest taniej niz w warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znasz jakiś lepszy sposób na pozbycie się dowodów?
Niska jakość usług do tego. Polska jest najlepszym miejscem do życia w Europie aktualnie.