Aktywne Wpisy
Graner +27
Gluptaki +18
Izrael otwarcie atakuje Iran. No to Netanjahu jest zdesperowany by wywołać pełnoskalowy konflikt na bliskim wschodzie ktory utrzymał by go przy władzy.
Zapraszam do oficjalnej listy obecności przed ostatecznym utarciem nosa Izraelowi.
#izrael #iran #listaobecnosci
Zapraszam do oficjalnej listy obecności przed ostatecznym utarciem nosa Izraelowi.
#izrael #iran #listaobecnosci
druga kwestia to #yanek niezły żydek skoro tobie mówi że na miejscówce, na którą pojechał nic nie wychodzi po czym wraca z fantami (może trafiły się po rozmowie, a może podrzucił jak adi wejherowo ( ͡° ͜ʖ ͡°))
mająca nic wspólnego z rzeczywistością miniaturką w celu uratowania wyswietleń. Jedna z pierwszych lekcji na kursie Janka o tym jak osiągnąć sukces na YT.
@Mular899 dla mnie to jest szok że cały dzień siedzą w jednym miejscu jakoś nie chce mi się wierzyć że chodzą w wodzie/po plaży cały dzień, ale pewnie Łukaszowi dużo czasu zajmuje montaż i same nagrywanie tych głupich scenek i generowanie cringówych intr, które myślą że sprawi iż ludzie będą
dlatego najlepiej chyba weryfikować to poprzez zdjęcia z google maps
@xaro: ale to było chyba jak byli na tym dramowym wyjeździe w trójkę bo samemu Janek to tylko na zadupia jeździ.
@Tom3kt: Aż sobie sprawdziłem takie Bari. Faktycznie jeśli już są plaże, to sporo osób na nich. Wzdłuż brzegu jest parking - stoją również campery. Jeszcze wcześniej od tego miejsca jest wielki parking... Po za tym sądzę, że Włochy nie są świetnym pomysłem:
1. mnóstwo ludzi jeździ tam szukać,
2. czyszczą plaże,
3. nie jeździ na