Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +25
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +48
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
Dobra typie, jesteś tylko Ukraińcem, a nie metafizycznym Izraelitą
@selflessness: ale że wykopowy synonim onucy roku pańskiego 2023 jest Ukraińcem? Panie, grubo.
Ad rem; żydzi dali USA hollywood, bombe atomową i +40% PKB. Ukraińcy nie dali USA niczego i Zeleński powinien zdawać sobie sprawe że jego kraj nie boksuje w tej samej wadze co Izrael.
Polska zresztą też nie.
@Grooveer: Izrael jest lokalnym nadzorcą Bliskiego Wschodu. W zamian za technologie i wsparcie USA wykonuje brudną robotę by trzymać takie państwa jak Iran za mordę, bo tam talibowie niewiadomo co mogliby o---------ć na świecie w imię swojej fundamentalistycznej religii, zwłaszcza jeśli rozwinęliby program nuklearny. A Iran rzecz naturalna jest z kolei takim Izraelem tylko dla ruskich.
@Grooveer: Nie wątpię, ale to w interesie bardziej Europy leży by mieć bufor od ruskich, USA wątpię by jakoś płakało po mimo przegranej Ukrainy. Na pewno spadłaby wierzytelność USA jako gwaranta spokoju w Europie, ale z drugiej strony - Wujek Sam przecież nie zabroni Europie kupować broni od nich, nawet się ucieszą.
Dla USA jeśli chodzi o konflikt w Ukrainie to bardziej zależy im by maksymalnie d-----ć
Pytanie co zrobią ruskie, czy będą czekać do wiosny następnego roku czy postawią wszystko na jedną kartę przed wyborami.
Z jednej strony atak teraz może mieć zalety,