Wpis z mikrobloga

@TypowyDaltonista wszystko będzie git i Twój styl też. Jak miałam 20 lat to kupowałam co mi się podobało a po 30 zaczęłam patrzeć na metki. Wydać parę dych na poliester w sieciówce jestem w stanie zrozumieć, ale płacić 2k za spodnie w jakimś miu miu, gdzie jest 100% poliester to już obecnie dla mnie głupota.
Na szczęście coraz więcej marek zaczyna stawiać na jakość. Chodzę głównie szpilkach, ale mam też adidasy-
  • Odpowiedz
@stormi: Bez urazy, nie chcę się wyżywać, to tylko konstruktywna krytyka, ale:
1. Gdy widzę jakąś nawet niebrzydką twarz, zadbaną kobietę, dobrze ubraną i takie pontony to od razu trafia do szufladki "droga d----a, onlyfansiara, "eskortka"".
2. Z tego powodu opada mi jak na syberyjskim mrozie, tracę wszelkie zainteresowanie taką kobietą. Nie interesują mnie trofea przechodnie. Nawet jeśli przyszła z innym mężczyzną, to dostanie ode mnie zero atencji.
3. Nie robię biznesów z lamusami, którzy przyprowadzają "pontoniary". Żaden z nich nie był w przeszłości poważnym partnerem do czegokolwiek.
4. Obstrzykiwanie twarzy zabija jakikolwiek charakter twarzy. Od pewnej ilości zabiegów wszystkie "pontoniary" wyglądają jakby wypadły z jednej kserokopiarki. Mnie to niekonczonce się deja vu wręcz irytuje.
5. Laski po zabiegach i z tatuażami w moim życiowym doświadczeniu zawsze były p------e w jakiś bardzo skomplikowany sposób. Nie mam ochoty na psychoanalizy, jazdy więc dla mnie to
  • Odpowiedz
@stormi: już sie gubie pomiedzy wami julkami na wykopie ktora ktora, wszystkie wyglądacie tak samo. usta fajne ale aż trochę za duże, wyglądają imo za bardzo karykaturalnie/karynowo ale może taki twój look jaki sobie upodobałaś. Nie powinno być tego zagięcia skóry na górnej wardze a u Ciebie widać, znaczy przepompowane
  • Odpowiedz
Z tym przycinaniem zdjęć uważaj jak nie chcesz być wystalkowana, niektóre edytory zachowują metadane starych zdjęć zamiast kasować, dzięki czemu można przywrócić ucięte fragmenty
  • Odpowiedz
@stormi: pierwszy raz, ale jeśli to nie jest zarzutka i usta na glonojada mają być fajne, to ja jestem Elonem Muskiem :)
  • Odpowiedz