Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Na szczęście coraz więcej marek zaczyna stawiać na jakość. Chodzę głównie szpilkach, ale mam też adidasy-
1. Gdy widzę jakąś nawet niebrzydką twarz, zadbaną kobietę, dobrze ubraną i takie pontony to od razu trafia do szufladki "droga d----a, onlyfansiara, "eskortka"".
2. Z tego powodu opada mi jak na syberyjskim mrozie, tracę wszelkie zainteresowanie taką kobietą. Nie interesują mnie trofea przechodnie. Nawet jeśli przyszła z innym mężczyzną, to dostanie ode mnie zero atencji.
3. Nie robię biznesów z lamusami, którzy przyprowadzają "pontoniary". Żaden z nich nie był w przeszłości poważnym partnerem do czegokolwiek.
4. Obstrzykiwanie twarzy zabija jakikolwiek charakter twarzy. Od pewnej ilości zabiegów wszystkie "pontoniary" wyglądają jakby wypadły z jednej kserokopiarki. Mnie to niekonczonce się deja vu wręcz irytuje.
5. Laski po zabiegach i z tatuażami w moim życiowym doświadczeniu zawsze były p------e w jakiś bardzo skomplikowany sposób. Nie mam ochoty na psychoanalizy, jazdy więc dla mnie to
@stormi: Szkoda czasu XD w sensie na wykopie odpowiedniego nie znajdziesz
Komentarz usunięty przez moderatora