Aktywne Wpisy
bugzer +533
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
Oltwk93 +23
#nieruchomosci
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
#fallout
@AntyKuc: M$ jest absolutnie upośledzony jeśli chodzi o zarządzanie xboxem, ale z drugiej strony Obsidian jest ich ( ͡º ͜ʖ͡º)
Inna sprawa że Obsidian to już nie to samo...
Ja to bym zobaczył cokolwiek, nawet jakiś rimejk fallout 1 i 2, a tutaj ostatnia gra z serii to Fallout 76. Ktoś kto nie zna uniwersum i będzie chciał zagrać w Fallouta z dużym prawdopodobieństwem odpali właśnie 76 - za****sta reklama dla marki XD
Grall Todda Howarda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pieniądze są najważniejsze więc zniszczomy świat w którym są one bezwartościowe, przy okazji go odbudowajac w stylu Enklawy z F2
Jednocześnie w 4 i chyba w 3 jest kanoniczne odniesienie że Chiny w odpowiedzi na kontynentalną okupację pierwsze odpaliły b--ń atomowa w
@Niebobrawny: Niby miał miejsce, ale ja już się pogubiłem, bo za każdym razem jak Bethesda potrzebuje użyć supermutantów w jakiejś lokalizacji to nagle się okazuje, że była jakaś tajna jednostka West-Tek która miała dostęp do jakiejś odmiany FEV. Nie wiem dlaczego oni się tak uczepili tego FEV jakby nie można było stworzyć czegoś nowego, czego zasady nie są jasno określone w lore.