Aktywne Wpisy
WykopX +171
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +472
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: no i jak myślisz, kto dostanie po dupie? Zamożne Niemcy, które po prostu zmienią kontrahentów np. w Czechach, czy odizolowany wysokimi cłami średnio-zamożny kraj?
@sztynksiareczka: ale od strony militarnej mamy NATO, od gospodarki i eksport/importu mamy Schengen (nie trzeba być w UE żeby być w Schengen). UE natomiast nakłada na nas masę regulacji, które niekoniecznie są w naszym interesie.
Wysokie
@Matpiotr: A który z tych krajów leży położony między Rosją a Niemcami, czyli dwiema największymi potęgami Europy, które od zawsze parły do wojny i podbojów? Z-------ś chłopie takiego fikoła, że głowa mała. Weź sobie mapę, lekcja geografii na poziomie podstawówki i odpowiedz dlaczego Polska nie może sobie siedziec spokojnie na wyspach i przyglądać co robi Rosja, a co Niemcy i
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: Nie mają super wzrostu? To zabierz im schengen i dojeb cła, zobaczysz,
I trzeba o możliwościach wyjścia z UE głośno mówić może w porę się Ci szaleńcy rządzący UE opamiętają.
- równina na środku europy pomiędzy zachodem a rosją zamieszkana przez biedaków
- niepodległość
Wybierz jedno, nie wiem jakim idiotą trzeba być, żeby myśleć, ze polska moze byc jak szwajcaria albo norwegia
I jak to możliwe że 2137x bogatsza Wielka Brytania która kiedyś rządziła 3/4 świata wyszła na tym źle, ale my wyjdziemy dobrze?
I czy pamiętasz Polskę przed UE?
@Matpiotr: Pisząc o Szwajcarii i Norwegii udowodniłeś jedynie swoją ignorancję, brak wiedzy i wąskie horyzonty, bo pojęcia nie masz jak wygląda rzeczywistość. Idealny odbiorca niezależnych mediów, który wyłączył TV i włączył myślenie XDDDD
Kompromitacja ****a