Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Ja i @Hannahalla zapraszamy do mnie na cydr i p--o (ale wiadomo, w swoim zakresie).
Adres podamy telefonicznie (albo na privie). Mieszkanie jest na Bemowie, jak coś (Jelonki). A, i @Hannahalla zwija się ode mnie przed 23.00 (nakaz z "góry").
Impreza będzie trwać do 9 rano!
Wołam @weedget: @mero3 @ri7h: @cofko: @Vorland: @miesnakrowa: @Moloch99 @kostniczka @SirBlake @Siedzi @vokus @KKBystry @Fheat: @polik95: @cycjusz157 @jedrek018 @mrwrotek @spacebound
@Hannahalla: 14km mam :| Mama mnie nie pusci xD
Komentarz usunięty przez autora
@Hannahalla: o której to po meczu od razu wpadne :D