Aktywne Wpisy
W końcu wyszłam się spotkać z ludźmi. Oh, tak długo nie miałam interakcji, że zapomniałam jak to jest spędzać z ludźmi czas i się komunikować, czasem mózg mi się wyładowywał społecznie, ale potem wracał do normalności.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Tak, prasowanie nie jest moją mocną stroną jak widać.
Czy też macie tak, że na jakiś czas robicie tryb samolotowy w stosunku do ludzi, a potem wracacie i znów to samo.
Kontakt z ludźmi jest dla mnie:
- trudny. 23.9% (37)
- łatwy. 19.4% (30)
- łatwy, ale unikam ludzi. 36.1% (56)
- zbędny. 20.6% (32)
mickpl +262
Zdawał ktoś w Rzeszowie? Prawko B robiłem tam ponad 10 lat temu to się pewnie sporo pozmieniało. O miasto mi głownie chodzi bo plac to plac, wszędzie taki sam. Z tego co widzę to w Rzeszowie jest Xj6 i Mt-07 w zależności od godziny egzaminu. Oczywiście celuję w mt.
@WolvvloW Ile Ci zostało godzin?
#motocykle
"po swojemu" jest OK.
@erebeuzet W sumie nie wpadłem na to, bez kitu XD. Ale to tak mozna? Nikt sie nie #!$%@? czy coś?
I bierz taki sam model na jakim się uczyłeś, żebyś się nie zdziwił.
@apeee: Ja 20h jeździłem czym innym, zdawałem na czym innym. Wystarczyło wykupić 1.5h na placu dzień przed egzaminem i wyniosłem z tego więcej, niż przez 20h nauki na poprzednim moto.
Ewentualnie można podobno wykupić jazdę na placu word, ja nie korzystałem z tej opcji ale mówili, że tak można.
@Zielony34: no ale jak może to po co ma kombinować, niech bierze ten sam. ja sie uczyłem na xj i na egzaminie szukałem startera w mt07 XD