Aktywne Wpisy
cohh +110
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +162
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Koleś jest totalnym nieudacznikiem i cyniczną kanalią, dosłownie dzień w dzień była z nim afera
Wystarczyło wejść w gorące albo na twittera i cyk koleja afera z Sutrykiem na pierwszych stronach
A te nieudaczniki i tak dali mu 40%
Trzeba was jec ruac i na was zarabiac bo jestescie chj warci...
#wybory #wroclaw #bekazlewactwa #polityka
tak samo po tylu aferach PIS ma spokojnie 30% poparcia, co zrobisz nic nie zrobisz
Mam trasę autobusową na Jagodno.
Niedługo będzie tramwaj.
Będzie kolejny pas na
źródło: d333f5f62117e6388f76781abd761a126af9b59bd9f4737ebcb077dcc5edb866
Pobierz@Skorvez_957_: jacy koalicjanci? Sutryka poparła lewica, polatforma to z koalicji jest tylko 3 droga i właśnie jej kandydatka jest w kontrze do reszty. będą rozstrzygały głosy wyborców pisu i konfederacji
źródło: IMG_4842
Pobierz@Skorvez_957_: co? XD
źródło: IMG_5591
Pobierz