Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci

Narkun usuwając konto w tym momencie przyznał się że wiedział jakie konsekwencje spowoduję wprowadzenie programu, co więcej... musiał to robić celowo i działać właśnie w kierunku tego co się stało.
Osiągnął cel, ceny napompowalo w 6 miesiecy o 20% albo i więcej zależnie od przypadku, następnie chciał się odsunąć w cień, przy tym zachowując status niezależnego. Coś nie pyklo jednak i jakimś cudem wydało się ze był zatrudniony w ministerswie a nie udzielał tylko swojej opinii, co skrzętnie ukrywał. Widocznie już wie jaka szykana będzie na niego od ludzi którzy przez gościa nie mogą kupić nawet mieszkania z wtórnego bo jego perełka kredytowa napompowala również chciwość sprzedających rudere do remontu w płycie....

Zaplusuj jeśli zgadzasz się, niech narkun wie że my wiemy, że on czyta ten tag na wykopie....
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 304
@TiabOdTyluToBait-ciarz: No ja nie wiem, ale co do jednego jestem przekonany XD Gdyby przez watchdoga nie wypłynęło, że Tomek był zatrudniony na etat w MR na stanowisku marketingowca to nigdy byśmy się o tym od niego nie dowiedzieli.
  • Odpowiedz