Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +74
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
atrax15 +162
Będąc ostatnio w #szczecin podjadłem gulasz z barana marynowanego długo w mięcie.
Zrobiłem sobie dzisz swój gulasz, jak to ja go nazywam "gulasz knieji", na czerwonym wytrawnym winie, niestety nie miałem baraniny ani dziczyzny więc wołowina. Sporo gałązek rozmarynu i owoców jałowca, Suszone grzyby, śliwki - te klimaty
Od momentu zalania go bulionem, potrzebował około 4 godzin.
Może nie wygląda zbyt apetycznie, ale dajcie znać ile waszym zdaniem taka pozycja powinna w obecnym czasie, w pospolitym mieście i restauracji, kosztować. ;) Pozdrowionka wariaty, ja jade dalej a was zapraszam na tag #ziemniakowniezostawiaj
#gotujzwykopem
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn
@Ziemniak43212: Mieszkańcy miasta Szczecina dziękują za garść tych zbędnych informacji.
Komentarz usunięty przez autora