Aktywne Wpisy
Vamyss +596
Ale jestem w-------y, prowadzę JDG jako ratownik medyczny. Chciałbym etat no ale niestety pogotowia w Polsce nie chcą ich tak łatwo rozdawać, a przynajmniej w moim regionie.
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy

Unifokalizacja +68
#kpo wygląda na to, że będą kontrole i to takie po których będą odbierane środki jeśli ktoś przycwaniakował. Akurat jeśli chodzi o dotacje unijne to rząd może żądać zwrotu. To nie jest tak, że jeśli dotacja została przyznana to klamka zapadła.
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy

Podziwiam hehe
@maateusz123: xD
Ja tak raz zapytałem i już nie chodzę do tego sklepu
Czaiłeś się żeby klientów w pobliżu nie było?
Normalni ludzie poznają partnerki/partnerów przez znajomych.
Myślałem o tym wczoraj cały dzień, dzisiaj starałem się bez myślenia podejść i spytać
@maateusz123: no co ty. Przelamuj lęki, uśmiechaj się jak ja spotkasz. Jej się zrobiło miło, otrzymała atencję. Ty nie wyszedłeś na piwniczaka tylko na oskiego który bajeruje kiedy tylko jest okazja. Poza tym ona ma to w doopie gdzie będziesz robić zakupy. Ps. Brawa za odwagę (oski)
ona z nim zerwie / rozstaną sie -> zobaczy cie na zakupach -> i sama zagada
@jmuhha: xDDDD