Aktywne Wpisy
mickpl +71
Nie wiem czy nadciąga recesja, wszyscy tak mówio, ale jeśli to:
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3.
Gours +32
Konfederacja obrzydziła całkowicie nawet cieszenie się z tego pierwszego od lat medalu w boksie xD widać, że tępa karyna
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
Zebrałem się w sobie i zapytałem kasjerki z biedry która mi się podoba czy nie chce pójść ze mną na spacer/kawę. Uwaga: nie chce, bo ma chłopaka.
Z plusów to przynajmniej zagadałem, w tym zakresie jest jakiś postęp i wiem na czym stoję.
Z minusów to nadal jestem samotnym przegrywem i nie zapowiada się na zmiany w tym zakresie. No i będę musiał przez jakiś czas chodzić do innego sklepu na zakupy.
Podziwiam hehe
@maateusz123: xD
Ja tak raz zapytałem i już nie chodzę do tego sklepu
Czaiłeś się żeby klientów w pobliżu nie było?
Normalni ludzie poznają partnerki/partnerów przez znajomych.
Myślałem o tym wczoraj cały dzień, dzisiaj starałem się bez myślenia podejść i spytać
@maateusz123: no co ty. Przelamuj lęki, uśmiechaj się jak ja spotkasz. Jej się zrobiło miło, otrzymała atencję. Ty nie wyszedłeś na piwniczaka tylko na oskiego który bajeruje kiedy tylko jest okazja. Poza tym ona ma to w doopie gdzie będziesz robić zakupy. Ps. Brawa za odwagę (oski)
ona z nim zerwie / rozstaną sie -> zobaczy cie na zakupach -> i sama zagada
@jmuhha: xDDDD