Aktywne Wpisy
Kodzirasek +86
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
wlodi0412 +1
Zamek centralny nie działa i samochód nie odpala. W ogóle nie reaguje na przekrecanie kluczyka. Nie ma nawet cykania z rozrusznika. Nie mogę odpalic radia ani zegarów. Auto stoi otwarte.
Wyciągnąłem aku i czekam na prostownik, ale to śmierdzi grubsza usterką.
Ktoś coś?
Mitsubishi colt 1.1 2009
#samochody #mechanika
Wyciągnąłem aku i czekam na prostownik, ale to śmierdzi grubsza usterką.
Ktoś coś?
Mitsubishi colt 1.1 2009
#samochody #mechanika
#tusk #izrael #braun #polityka
"Czyli co, jako w zasadzie jedna z najważniejszych osób w państwie miał napisać:
"Wy #!$%@? #!$%@? z #!$%@? na czele, grom już leci wam #!$%@?ć".
Dyplomacja działa trochę inaczej, nawet w takich sytuacjach."
@MazurskiSmak Miller oporów nie miał nazwać rzeczy po imieniu ¯_(ツ)_/¯
@xqwzyts: naucz się odmieniać zanim zaczniesz pisać
@tnt1916: na pole do kyrwy nendzy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gluptaki: no ładnie napisał, tak że głuptaki nie zrozumieją, w takim razie przetłumaczę, on napisał że jak ktoś strzela to jest beeee, ale nie napisał że izrael strzela, nie ma tu takiego stwierdzenia, więc to po prostu ładne bla bla bla jest
@Zenek_: mam Ci odpisać na poziomie nocnej zmiany czy dziennej?