Aktywne Wpisy

pss8888 +790
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +66
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

Pamiętam jak w podstawówce nosiłem takiego kondoma na oko, bo miałem zeza, który wciąż wracał. Jeździłem też z mamą na rehabilitację do powiatowego (prawie 50 km). Chyba we wtorki oraz czwartki. Słabo to pamiętam, bo wiele rzeczy się zatarło.
To były czasy, gdy jeździło się zdezelowanym PKSem. Na rehabilitacji patrzyło się taki aparat. Były tam jakieś obrazki albo np. niebieska pulsująca kula. To były długie wyprawy. Wyjeżdżaliśmy po czternastej, a wracaliśmy przed dzięwiętnastą. Miało to nawet urok, ale też było męczące, bo zaraz po obiedzie trzeba było lecieć na PKSa, a po powrocie trzeba było zrobić zadania domowe itp. Mimo to nie miałem problemów z nauką. Zawsze lubiły mnie wszystkie polonistki.
Nie było tragicznie ani też dobrze tzn. były przytyki ze strony innych dzieci czy nastolatków, ale chyba bardziej trzymali się ode mnie z daleka. Kiedyś usłyszałem komentarz od dziewczyny, że tak wyglądając nikogo nie znajdę. W sumie nie mam żalu do nikogo - ani kobiet ani kogokolwiek. Wyglądam ja wyglądam. To pewnie jedna z wielu przyczyn tego, gdzie jestem. Może ta izolacja jest dla mnie jedyną formą przetrwania.
źródło: takiecos
PobierzTakie rzeczy odchodzą, ale jeśli trwały długo, mogą wystarczająco mocno wryć się w pamięć.