Wpis z mikrobloga

• 0
@Legit_Info_12: Byku ale to nie chodzi czy mi sie podoba czy nie. Tu chodzi o wyciąganie wniosków z materiału. Tam były mówione populizmy i nic nowego.

że nawet WIDZOWIE STANOWSKIEGO spropsowali film Ferrariego

To w takim razie to byli low iq widzowie skoro spropsowali coś co każdy myślący człowiek wywnioskował sam.
Ty dalej masz problem z tym że amadi podkręca za bardzo XD Bierzesz to mocno zero jedynkowo
  • Odpowiedz
@Mamm0nIndygo Małolat, Ty nie masz żadnych argumentow XDD, nie znasz definicji słowa "farmazon", nie potrafisz wymienić ani 1 farmazona tylko się tłumaczysz " No dobra, nie potrafię wymienić farmazona, ale wiesz, że Amadi podkręca" No i niech podkręca XDDD, bardzo dobrze, każdy podkręca, żeby mieć latke farmazona to trzeba tym farmazonem być;), a nie nieudolnie doszukiwać się 1 farmazona żeby finalnie i tak nie potrafic tego uargumentować xD "no, ale wiesz...
  • Odpowiedz
  • 0
@Legit_Info_12: Ja p------e ale betenowy łeb XDDD

" No dobra, nie potrafię wymienić farmazona, ale wiesz, że Amadi podkręca"

Gdzie napisałem że nie znam definicji tego słowa?
W---------z mi do gęby słowa których nie powiedziałem
Dyskusja z tobą nie ma sensu bo to jest typowy przykład gry z gołębiem w szachy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Mamm0nIndygo no chłopie XDDD jakbyś mnie zapytał np "czy jesteś szybki?", a ja bym Ci odpisał, "tak ponieważ wczoraj byłem w kinie" To nie mógłbyś stwierdzic, że nie znam definicji słowa "szybki"? XDD ja nie napisałem dzieciaku, że Ty napisałeś, że nie znasz znaczenia tego słowa tylko ja tak stwierdziłem bo nie odpisujesz na temat, to, że nie znasz znaczenia słowa " Farmazon" To fakt XD
  • Odpowiedz